In high school I was just a piece of shit / tekstit

IN HIGH SCHOOL I WAS JUST
A PIECE OF SHIT / TEKSTIT

2. Se tuntu jo Turussa
(Mimmi Ahonen)

se tuntu jo turussa
kun mä painelin tanssilattialle
mun ei pitäis olla täällä

lopetitsä jo sen tupakoinnin lopettamisen
mä tuun jätkien röökipaikalle ihan tavasta vaan
ei musta tunnu pahalta vaikka joskus polttaisinkin
mut en mä enää polta kiitos
et vastaus on tavallaan joo
koska mä lopetin kaiken
mä oon alkanut loppua
ja joku uusi alkaa

eiks uuden tavan oppimiseen mee joku, mitä se on, ainakin 36 päivää?
mitä siitä nyt on?

mun tekis mieli sanoa että rööki-robert ei tiedä mistään mitään ja tulee kuolemaan kokematta pakahduttavaa tosirakkautta, ja tahtoisin vielä lisätä että kuule ihan omaa taituruuttani mä olen lakannut tykkäämästä tytöistä ja polttamasta röökiä. kun ihminen löytää sen mitä todella tahtoo, siinä ei self-help-kirjat kerro montako päivää happy endingiin menee. mutta oikeesti mä sanon

en vittutiiä .

ja

älä kysy.

mun onnellinen loppu häämöttää turussa.

se tuntu jo turussa
kukaan ei sitä sanonu mut tääl mun piti olla
en oo käyny tääl tarpeeks usein et osaisin sanoo mitä ja miten
oon kuullu et turus kaikki mitä on ekaa kertaa oikein rohkeesti tehty on menny rikki ja
on se kuuluisa baari
mikä se on
dankis. dönkkis. dänkkis. siinä kirjaston vieres. mä kyl tiiän. oon kuullu ihmisistä jotka istuu sen vieres portailla talvella pilkun jälkeen ja on kaikista onnellisimpia.

oon kuullu että turussa on kuolleena syntyneitä ideoita

sit mä oon mun rakkaan rappukäytävässä ja mun vanha frendi aapo soittaa

“heei ooks mestoil mää näin sut turun linnassa
kaltereiden läpi kato, näin sut sieltä
ihanku oisit kattonu alas omaan valtakuntaas sieltä saatana
jätkä näytti ihan prinsessalta sellissä
haaveilit vaan turun tiluksista
jätkä-jagellonica vaa venaa siellä tornissa”

mä sanon rööki-aapolle että mä oon kyllä tässä tarinassa ritari ja mä sanon etten ehi nähä

mä en päättäny lähtee turkuun
tai siis mulla ei ollu muuta vaihtoehtoa
se oli ollu ilmassa jo kauan
se vaan tapahtu, mä havahduin hämeenlinnan kohdalla ja tajusin et
mun valloitusretkellä pitäis olla joku
joku peitetarina
mut se linna jäi taakse enkä keksiny mitään joten aattelin et tuun sit vaan sun ovelle
mä olen matkalla joonas
sinnittele

se alko taas tuntuu pahemmin ku astuin junasta ulos turussa
vaikka pakkanen rutisi ja raksahteli mun jalkojen alla
mulla oli vaan kuuma se oli kaikkialla
kävelin t-paidassa kohti tornia

(se tuntu jo turussa mä vittu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vittu mä en–vittu mikset SÄ koskaan dokaa. miks sun lauantai on max kolme kaljaa. voisitko sä joskus olla se joka on hölmö ja kipee sylille niin mun ei tarttis taktikoida mun pieniä kosketuksia ja toivoo et sä keksit mikä keissi. mokaa sä nyt joskus ja halua mua vähän liikaa. loukkaa mun rajoja ja halua mua)

se tuntu turussa niin
en mä osaa vieläkään nimetä katuja tai baareja tai toreja en tiiä missä olin
en mä tiiä missä mä olin

baarissa
lonkero oksettaa kaljaa en saa alas viini on liian kallista geetee vasta oliskin. röökikopissa on ehkä jopa paras, mut siel ei voi esittää mitään kaikki tietää
tai siis ku kukaan ei tiiä
nii ne kattoo
ne ei kysy
ne kysyy katseellaan
ne ei sano mitään mut must tuntuu ku olisin ainut alaston saunassa ja löylyä vaan heitetään mut ei sanota mitään
tssssssss
ahhhhhhhhhh
tsiiiiiiiisus
ja aamen

mä pakenen röökikopista tiskille ja ostan jotain, ihan sama
en mä voi olla tääl ellei mulla oo juomaa kädessä onhan se ihan vitun kiusallista muuten
mä en tanssi

me nähtiin facetimessa kun sä muutit turkuun ja sä näytit mulle sun kämppää ja kun kaikki kakskyt neliöö oli nähty sä sanoit
– onpa kiva nähä jonkun tutun naama
sä sanoit
– noi uudet jätkät on pyytäny mua niiden kaa bisselle ja kerran mä sit meninkin. mä istuin alas loosiin ja sanoin et hei sori ku oon ossittanu teidät nyt monta kertaa. ja ne nauro ja sano mitäääää? ja sit mä sain tietää että ossittaa ei oo kuulemma oikea sana. mä olin feidannu niitä. ihan sama. mut mä vaan kelasin et en mä sun kaa oo tosta ikinä joutunu vääntään. ossittaa. eiks se oo ihan perustermi
mä nauroin et mitä vittuu no on ihan perustermi
– no mut sä. sä poltat vieläki vai
nii
– hyi vittu jiri nii
……………………
me nähtiin sun ovella kun mä ilmestyin sinne ja
mulla olis pitäny olla hiotumpi strategia
siinä oli paikka ja mä missasin sen
nyt mä istun tässä sun vieressä, sohvalla
mä katon sua kun sä et kato mua
ja kaikki mitä mä oon tuntenu ja tienny turussa
katoaa yhtäkkiä multa
sun puhelin värähtää
vittukaitäänytontottamäoonhuomannutänhelsingissäjatampereellajajyväskylässävoinnimetäkaikkinekadutmissätääontapahtunutjomeidänvälillämontakertaasetapahtuhesarillajalinjoillaensitoinenjakolmastampereenikeassajyväskylänforumillaihankaikkiallajaihanvaankoskamäennytpstynimeämäänsitäturussaniinseeitarkoitaettämäoonkuvitellukaikenaiemmin joten voitko sä joonas nyt vaan
– eiii paska
joo…?
– noi menee vetään dynkkyyn tänää viel
mitä kello on
– yheksän
mä luulin et se on jotain yks yöllä
– vastahan sä tulit
nii…
– mun on kyl pakko mennä tonne
(vähän liian kovaa ja nopeasti mä sanon) onko
– joo on. tai
– ne on niitä uusii tyyppei mä–– mun pitää tutustuu niihin. ja ne on kivoja. ja ne on– poikia.
– tiiätkö.
tiiänkö.
– meil on hyvää settii.
(vittumävihaansellasiapoikia)
– siis sori onks ihan paskaa jos mä nyt meen ku säki tääl ja kaikkee
ei mähän tulin ihan last minute
– ilmoittamatta
no.. nii
(mä oon sun paras kaveri broidi melkei kai mä nyt voin aina cräshää)
– eli on ok
joojoo
– joo
kato mää wolttaan jotain ja soitan jos misa–jos joku lähtis kaljalle. onks sul pessis mitä pelei?
– öö nyt siin on ainaki––
HAAA ihan paskoi pelei. jätkä ei oo muuttunu. joo.
– mä lähen nyt. onks tää paita ihan tyhmä. onks tää jotenki liian––tai onks tää tarpeeks……?
joo.

se on tosi hyvä.

ori! noni! mee!!
– mä meen.

mun joonas menee ja mä haen sen jääkaapista maitotölkin ja juon suoraan sen suulta ja mä taidan maistaa sen siinä, mutta mulle jää jano

––––––––––

se tuntu taas sillon
mä löysin otteen taas
nii mä aattelin et
kerranki elämässä mä luottaisin tunteeseen

jos se tuntuu nii se
ei se voi olla väärin

––––––––––

turussa ei soi oikean maailman bilemusa
jokin vaan kolisee kysyin jo et mikä tää on deejii ei tienny
musta tuntuu jotenki silti ku olisin elokuvassa
elokuvissa poika aina kattoo tyttöä tanssilattian yli
kehno musa soi
joonas mä etsin nyt joonaksen joonas on tuolla siel on
se näyttää joltaki vitu kauppisopiskelijalta
tai sil on tosi monta juotua lasia sen edessä, enemmän ku kolme kaljaa
kalliin näkösii
sil on tosi monta jätkää sen ympärillä
niil on kaikilla sellaset vaaleensiniset kauluspaidat joiden kaulukset on jäykät eikä löysät
ne näyttää aina ihan perusvalmiilta puhumaan mut pussiin
ne näyttää valmiilta syömään joonaksen ku kourallisen suolapähkinöitä
joonaksen ympärillä on tosi monta jätkää ja melkein mä taas jänistän ku en tiiä mitä sitten pitäis tapahtua mun piti hioo strategiaa en haluu et se näkee mut ekana
tää on niinku se kerta tampereella ku mä tekstasin et hehheheiii geeteeaa san andreas mä näin sen kirpparilla x ja sä olit sillee vou jes meen ettiin sitä tänään ja mä vaan sattumalta olin sitten samalla kirpparilla ja saatoin sut sieltä sateessa linja-autoasemalle asti ja sulla oli pyörä
talutit sun pyörää ja mä kastuin ja sitten säkin
sä näit et kastuin hiestä

sä oot mun paras ystävä miks se tuntu jo sillon siltä että tein jotain tosi likaista
mä vaan tulin samalle kirpparille ku sä

sun ympärillä on monta jätkää mä
mä tiiän sen
noni
se on ollu ilmassa kaikkialla ja täällä laulaa nyt joku vitun celine dion kuitenki.
se on tuntunu jo pitkään

reach for me celine laulaa you are my man reach for me

mä meen niitä kohti mä käyn ostaan lonkeron nii ei olis niin kiusallista ja mä meen niitä kohti ja sit mä tartun yhtä niistä pähkinäjätkistä harteista ja vedän sitä sivuun mut se ei jotenkin sillei horjahda ja väisty vaan kääntyy smoothisti nii et me ollaan ihan vastakkain enkä tajunnu et se jäis siitä liikkeestä niin lähelle mua ja nyt se jäbä hengittää liian lähellä mua, mä tunnen miten se hengittää sen viiksien läpi ja se sanoo tosi pehmeesti “no moi”
joonas naurahtaa vähän mut ei ees sillei pilkkaavasti heterojätkätyyliin
joonas naurahtaa vähän mut ei sillei vittumunmiesäläkoske!!!!
potentiaalinenkauppisjätkänumero1 pitää kättään jossakin mun keholla ja mä soperran jotain pakkasesta ja hiestä oon sillei
joonas tuuks ulos
potentiaalinenkauppisjätkänumero1 sanoo et joo hei mennään röökille
mä sanon että joonas ei polta
joonas sanoo
joonas sanoo poltanpas
numero1 sanoo no mennään mä voin heittää sullekki muru mikä sää oot joonaksen kaveri vai
joonas nauraa ontosti ai mun kaveri?
………….miten niin sä poltat
en mä sano noin mä sanon että –– no niinpäs poltatkin
mä sanon tuu nyt………. tuu…
mä sanon
mennään

joo.
joonas seuraa mua ulos enkä mä enää muista mitä ritarit tekee sit ku ne pääsee tornin huipulle

mutta ulkona
kimaltaa turku

ja mä osaan vaan sanoo että
mä en tienny et sulla on
– mitä
mä en tienny et sä poltat
– kui sä päädyit tänne näit sä misaa
mitä
mä en tienny et sulla on säätöö jonkun kaa
– mitä
nii toi jätkä
– suahan se iski
nii mut mä aattelin
– mitä ai että turun pojille kelpaa kaks tamperelaista kerrallaan
ei… nii
– jiri mitäääääääääääää
– mikä sul on
– mikä ssiis sul on sä voit kyl ostaa mun piikkiin siihen pessiin jotain
– näitsä sitä misaa–

(sitten mä tiedän mitä tehdä ja musta tulee taas ritari)
noi sun pojat jätkät äijät käski tehä tällasen läpän
– mitä
niil oli sellane veto ne käski mut mukaan
– ai siks ne kutsu sut turkuun
ei–joo ei
– mut ne sai tietää et sä oot täällä ja sit?
öö
– keksi kun näki sut?
juu joo jotai tollast joo siis––––––––––––––se läppä on se siis ei vittu siis et usko
– no
tuol se numeroykkönen kattoo ei vittu… siis joonas tä on vitun tyhmä juttu mut mä wolttaan meille bun2bunit sil rahal mitä saan täst vedost nii annatko anteeks mitä vaan
– mitä nyt
marius käskee sen nimi on pakko olla marius, eikö oo? toi marius tuolla käski mua sano et tee tää ja saat wolt krediittejä
– ei oo marius–

sitten mä suutelen joonasta enkä oikeastaan edes suutele. mun yritys on ihan yhtä kuiva ja sieluton kuin se ikuinen pumppaava stock pop tanssilattialla joka on syntyny tahmeena. sen lattian on täytyny olla tahmee aina, kaikki turun kuolleena syntyneet innovaatiot siinä nii
mä vähä niinku pussaan joonasta, mut se menee semi ohi, sillei et kun se hetkikin on ohi mun huulet muistaa hipaisseensa sen sänkeä ja mun poskella on vähän jotain kosteeta, mut oikeestaan mä
lennän vaan ohi

joonas sanoo siis mitä vittuu nyt
mä sanon että tää oli äijien läppä, sellanen veto
– siis mitä te sovitte
et mä teen– et mä teen tollee. tällee
– joo. et se ois hauskaa, tai niinku niin random.
– jiri mä en oo homo.

joonas mä oon parasta mitä sulla on.joonas ei nyt tajuu

turun yön pimeimmässä hetkessä
katuvalot palaa kaikista kirkkaimmin
turun yö pakastaa pisaran joonaksen sylkeä mun poskeen kiinni

mä kävelen
mä olen ritari risteyksessä
tässä hetkessä mä näen kirkkaana mun vaihtoehdot.
mä voisin tutkia sitä poltetta mun kurkussa
joka tuntuu usein kun joonas kattoo mua inholla
tai vastaa mun viesteihin myöhässä ja ilman emojeita

mä voisin valita
mutta sitten pisara mun poskella alkaa puhua
eikä ritarilla olekaan vaihtoehtoja

pisara mun poskella on intohimoa
ne sanoo niin elokuvissa
suudelmissa on sylkeä vaan kun on intohimoa

se tuntu jo turussa
rööki-aapo ei tiedä mistä puhuu
oli näkevinään mut kaltereiden takana
mutta mä olin linnassa
mä olen linnassa, mä oon tornissa
ja ihan kohta mun rakas tulee
sen mä tiiän turussa

3. No Regrets (Annika Palojärvi)

JUHLIJA
Okei no… Podetsä jostain syyllisyyttä tai niinku… Kadutsä jotai?

PÄÄHENKILÖ
No siis –

Tahtoisin kai sanoo etten kadu yhtään mitään
Mut kun ajattelen asiaa niin ahdistaa vaan lisää
Ikeassa maksoin vedest otin limonaadii
Tehotuotettui tyynyi ostin ei oo mul moraalii

Vähempää vois kiinnostaa mua lenkki tai treeni
Pitäs varmaan meditoida mut ku on migreeni
Äitiäni silmiin en mä sunnuntaina katso
Eilisillan synnit mielenrauhan verran makso

No regrets en kadu mitään vaikka sattuu
Yöt mä valvon mietin minkä pitäis muuttuu
No regrets en kadu mitään vaikka sattuu
Huudan tyynyyn tältäkö tän pitäis tuntuu

”Kerropas nyt mummullesi jotain ihanaa”
Kiusaannun ja sanon pitää kohta lopettaa
Puoli vuotta sitten kävin viimeks kotona
Äiti soitti kysyi hiljaa ethän unohda

Baareista keräillyt oon kotiin astiaston
Mietin miks oon edelleen näin hiton holtiton
Ajatuksen tasolla oon tietty sober curious
Illanistujaisis lopult aina fast and furious

No regrets en kadu mitään vaikka sattuu
Yöt mä valvon mietin minkä pitäis muuttuu
No regrets en kadu mitään vaikka sattuu
Huudan tyynyyn tältäkö tän pitäis tuntuu

TUOMARI
Hiljaisuutta saliin! Pyydän!
Täydellisten ihmisten valamiehistö on kokoontunut päättämään syytetyn kohtalosta. Seuraa syytteiden luku. Olet syytettynä törkeästä itsekeskeisyydestä, kiittämättömyydestä sekä pykälän kolme nojalla hyväosaisuutesi itsestäänselvyytenä pitämisestä. Tämän lisäksi olet syytettynä lähimmäistesi satuttamisesta sekä valehtelemisesta itsellesi ja muille.
Viekää hänet telkien taakse. Ikuisiksi ajoiksi. Hän on SYYLLINEN! Sen siitä saa. Kannattiko.

PÄÄHENKILÖ
No emmä sillee kadu mitään. Tai kuitenkin… Mun kokemukset tekee musta tällasen kun mä oon, tai niinku vahvemman. Että joo… no regrets. Mm.

4. Letter from a retired scientist
(Mimmi Ahonen)

lately i have thought about the afterlife
and how i stopped believing in it
not because i read too many books
not because i looked at the atoms and the planets for too long
no

i held a firm gaze on this planet as it is
and in the glow of the bushfires
and in the stream of the floods
i stepped over a line of empathy
there is not a drop of love in me anymore

i know there is

so as i pick my coffin and recite my favorite songs for the wake
i try to give my grandchildren all the love in me
so that nothing in me remains
because if there is an afterlife
i will not stand a chance with the guilt
of surviving the fires and the floods

5. Nuo katseet (Roosa Leivo)

Tunnen nuo katseet kehossani, vaikka en näe mitään. Katseet tuntuvat ihoni pinnalla vihlovana säteilynä. Suurin osa katseista kohdistuu kämmeniini, joita polttelee. He hengittävät tasaisesti. Tiedän, että he eivät tule lähemmäksi. Eivät senttiäkään enempää.

Avaan silmät. Seison keskellä katua. Heitä on paljon, ja he kaikki tuijottavat minua. Miksi kämmeneni ovat veren peitossa? En ole varma, mitä on tapahtunut. Nuo katseet eivät jätä minua rauhaan. Katson vain kuinka heidän silmiensä väri muuttuu sitä enemmän, mitä kauemmin heitä katson. Ja tuo koira. Sekin katsoo minua. Miten se mistään mitään tietää?

Älä jää tuijottamaan.On yö. Tai vähintäänkin myöhä syysilta.

Katulamput herättävät taas henkiin varjoni, joka makaa levollisesti maassa. Vaikka varjolla ei ole silmiä, tiedän sen katsovan minua. Katsovan minua niin pitkään, kunnes teen seuraavan siirron. Varjo kulkee koko ajan rinnallani minun kävellessäni. Lamppujen siirtyessä minua lähemmäksi tai kauemmaksi liikkuu myös varjo niiden mukana vaihdellen koko ajan positiotaan minun etupuolelta takapuolelle nähdäkseen ilmeeni ja eleeni paremmin. Se odottaa ja odottaa. Se voisi odottaa vaikka ikuisuuden.
Kävelen kadulta seuraavalle. Löydän kujanpätkän, jossa saan olla hetken aikaa yksin.Tuo tuossa. Tuo iso näyteikkuna, siinä on minun lempikahvilani. Sen valot ovat sammutettu ja ovet lukittu. Viimeksi, kun kävin siellä, hän ei kulkenutkaan kahvilan ohitse, vaikka hänen oli niin joka päivä tapana tehdä. Sinä päivänä hän tosiaan ei kulkenut kahvilan ohitse. Muistaisin kyllä, jos olisi. Silloin minun olisi pitänyt hänet tavata.


Hän on siellä nyt. Kahvilassa. Hän on kulmapöydässä. Hän on keskellä. Hän katsoo minua ikkunan läpi. Hänen kämmenensä ovat liimautuneet ikkunoihin. Näen hänen lävitseen. Hän muovautuu sumuksi ja leviää tilaan.
Tämä halli on iso. Keskellä hallia palaa tuli. Se on valtava. Roihu. Se on sytytetty minua varten. Tämä tuli ei leviä, ei vahingoita. Mutta se on sitäkin arvaamattomampi. Sitä ei ole tarkoitus koskettaa eikä sitä saa mennä liian lähelle. Sitä on tarkoitus katsoa.Näen itseni liekeistä. Näyttää siltä kuin päästäni nousisi savua. Viereeni tulee hahmo. En näe kasvoja, mutta tunnistan hänet kyllä. Hän on nyt yhtä maan kanssa eikä ole näkemässä näitä katseita, jotka loputtomasti syyllistävät minua. Mitäköhän hän ajattelee nyt? Mato on varmaan syönyt jo hänen sydämensä. Onko rakkautemme kuollut?Tuleen saapuu joukkioittain hahmoja. En tunnista heitä, mutta heidän silmänsä loistavat liian kirkkaina. En tiedä palaako jo omani. Nuo katseet, jotka aiemmin eivät puhuneet, kertovat minulle nyt jotain.

En vain saa selvää.

Pikkuhiljaa nuo tuntemattomat sanat muuttuvat helinäksi, joka kutittaa jalkapohjiani. Minun on lähdettävä liikkeelle. Tuo kutina nostattaa minut ilmaan, katosta läpi taivaalle.Ylläni säihkyy tähtiä ja allani kaupungin yön valot. Näen kuinka kaikki maan pinnalla poistuvat taloistaan ja asettuvat seisomaan kadulle. He katsovat ylöspäin ja odottavat yhä. Odottavat yhä minua. He eivät paina päätänsä rauhassa tyynyyn. Olen taas keskellä katua. Kukaan ei ole liikahtanut koko yönä. He ovat vain nukahtaneet kadulle. Joka paikassa nukkuu ihmisiä. Heidän silmät ovat kiinni, mutta päät kääntyvät minua kohti. On hiljaista. He odottavat. Harjakattojen välistä näen kuinka yö väistyy ja kuu katoaa. Auringonsäteitä ei vielä näy. Aamuun nousee sumu, joka rauhoittaa maan. Sumu on silmissä. Sumu on katseissa. Se on sisälläni. Se on hän. Anteeksi.

6. Beer Pong Bang (Ville Vuorikoski)

yes
i guess i could talk about it now
what do you want to know?

well
it was a saturday when we met
this party

actually i knew him already
in high school
he didnt remember me i think
haha its okay
in high school i was just a piece of shit

anyway he had missed his last bus
or i mean i lured him to miss that
i claimed that this party was smoking hot
but when we played never have i ever one of our friends lost his temper
so we left
we went to my place
actually he was first second-guessing
if he just should take a yango
well but we went
listened to some music i knew would set the mood
we talked
started kissing
taking clothes off
you know

life’s what you make it
this is not a confession i mean

next time we played beer pong at laura’s party
we were on the same team
he tried to get close to me
and when he threw the ball he asked me for guidance
i liked that
people could see… they saw he was flirting
i mean somebody asked me about it when we went to the club
in the smoking section
i laughed
and told them he had been trying to make a move on me the whole night
that a week ago we fucked
no big deal
just chill sex

after that
it all happened just like a
swoosh
like i didn’t even think
or … ok guess i did
(i know i did)

there were a few of these nights

between them he tried to communicate
umm
yes he sent me like memes… and…
they were fun
i kinda wanted to chit chat
ask him how his day was
you know
”how are you holding up?”
but more than that i enjoyed waiting at least six hours and after that just sending a few laughing emojis and pretending i didn’t care

yeah same goes with the sex

i could see the pain in his eyes while we kissed
the fear of next kiss being the last
it would be my decision
i could button my shirt
tell him im not feeling it
grab my stuff
and go out with the boys

i had the power
the power of breaking his heart

one night we watched a movie
yeah it was the umbrellas of cherbourg
(i don’t know how to pronounce that)
in the end he cried my shirt wet
cried like a baby really
i didnt cry i have so many troubles expressing my emotion

when he asked if we should stop meeting other people i pretended i was getting anxious
blamed him for being clingy
”you cant own me!”
nobody can really

and after that i was thinking a lot
im not sure if i was more turned on about sucking his nipples
or
twisting his limits
making him just question his own value

i guess it was about that
yes
i really liked to hurt him
because it made me feel so bad about myself

like when he left home i would aggressively masturbate just thinking about his tears on my chest
yeah
it turned me on like crazy
when i came i squeezed the pillow that still smelled a bit like him
i felt so much
i drank a whole big bottle of pepsi max
and threw up listened to sad music songs
smoked so many cigarettes i had stomach ache
yeah i mean like four

mmm
just to know that
i could have the same impact
so many people have had on me

that i could make somebody forget themself
and just think of me
that im like superior

the thought that he would rather suffer with me
than
to
suffer without me
that felt so good

i am horrible
yes
i am
i am horrible
but i mean
the horrible people are always the sexiest
they get all the hottest guys
or at least have casual group sex
no boundaries

but then
haha yea
then he said he wanted to stop this

hmh
i was like
what
you?
you little weak boy?
you have your own will after all?

i was mad
yes
to be honest i was mad
i thought he was falling in love with me
and then all the sudden he was there trying to …
i was like
”what the fuck
you cant do that”
im the one
he was there
i guess like
he was hurting me
that was just something i could not deal with

so i told my friends he had a small dick and that he laughed when he orgasmed
which wasnt true of course
i had the smaller dick
whatever
nobody cared anyway

so why am i talking about this now?
after all this time?

well
just a while ago he sends me this long message
yeah
telling me i had very much fucked him up
that he was now all lost with his feelings
that he could trust nobody really after our thing
what!
what!
i mean
i enjoyed watching him suffer and
that just made me feel good
but to hear that he was… shattered
because what i did
even after i thought he had already forgotten about me
that really did the thing for me
not only had i tormented him
i had destroyed him

7. Jääkuningatarta kutittelee kylkiluiden alta (Kristian Tölli)

Jungilaisen psykologian mukaan muissa ärsyttää eniten ne piirteet, teot ja tunteet, joita itsessään ei suostu hyväksymään
Lainkaan heijastamatta tiedostamatonta häpeää ja alemmuuden tunnetta yhtään kehenkään,
viesti jääkuningattarelta:
rakkaalle
vanhalle
ystävälle
joka teki kaiken väärin

sä hylkäsit perhees
ja muutit kaupunkiin
koska sua hävetti tääl pienes maailmas tai jotain
no sietääki hävetä ku oot ihminen joka puhuu kaikista nii rumasti
vitun ylimielinen vastenmielinen luuseri [sensuroitu]

sietääki hävetä ku oot nii etäinen vanhoille kavereilles
sinne menit kauas vaa hilluu ja et koskaan antanu armoo ees eksälles vaikka ite oot yhtä vitun perseestä

sun eksä satutti sua ja sä satutit sitä,
yhyy ihmissuhteiden päättyminen on kivuliasta
Get Over It
säki oot tehny yhtä hirveitä asioita, mist syytät sitä
nyt luulet olevas paljon parempi paljon aikuisempi


tekopyhä
tekopyhä lapsellinen vihamielinen epävarma pillunaama paskaperse [sensuroitu]
sä jäät yksin
valitsit aina sun eksäs ennen mua
oot nii katkera
etkä vaa osaa päästää irti sun
eksästä tai musta

oot liian vihanen tanssimaan nii varmaan kyykistyisit ja kusisit mun hautakiven mullille
siitä vaan
mun seksikäs kalman kylmettämä käsi nousee sieltä ukkostehosteilla niinku oltais kauhuelokuvas
ja raatelen sun perseen mun rakennekynsillä

niillä rakennekynsillä, joilla en saanu mun kyynelillä liukastetulla puhelimella painettuu punasta luuria
sun takia
sun takia
sun takia

muutit kaupunkiin mukamas niin hienoon kouluun
ja luulet olevas niin paljon mua parempi sun uusien luuserikavereides kaa
jotka korvas mut

sä oot siellä niiin onneton
ja hyvä niin

ihan sama vaikka me naurettiin kerran kahestaan sun serkun saunassa niin kovaa
et sun serkku kuuli toiselt puolelt taloo
ja sano iltapalalla et vau ”teidät on luotu toisillenne”
ja ihan sama vaikka sun itse tehdyssä jäätelössä oli outo sivumaku ja söin onnellisesti sitä silti koska se oli sun jäätelöö

ihan sama tolle kaikelle
nyt sä oot vaa puhallettava panonukke barbara
sun kaverit ei sua rakasta
ja varsinkaan sun miehet ei sua rakasta
kukaan ei sua rakasta
ja sä jäät yksin tiiäkkö
ei varsinkaan rakasta
ku oot tommone vihanen sisältä iljettävä [sensuroitu]

sä oot masentunu just sen takii
et ajattelet ja puhut niin rumia muista
mä muuten luin just jonku artikkelin et ihminen masentuu, ku se elää vastoin sen arvoi

ja sit tietty kans tää huomio
kukaan ei halua vihaisia
kukaan ei halua surullisia

mä oon onnellinen
ja mä vaan elän tästä vihasta
ei siitä tuu painava olo
enkä mä koskaan ehkä rakastanu sua niin paljoa
en mä muuten puhuis susta näin
vai mitä?

ja joo
lunta sataa taas
sanoit aina et talvi on meidän aikaa
ja talvi oli aina meidän aikaa
maattiin pitkään hangessa käsikkäin
sula märkä lumi kirveli vaatteiden läpi ihoo kokoajan vaan enemmän
mut sun vierellä oli hyvä olla
Ja vannottiin et ollaan parhaita ystäviä ihan seuraaviin elämiin asti

tän muistaminen tuntuu susta pahalta mut ei musta
ei tunnu musta hehe

mä en kadu et mä sit lopulta huusin sulle
mä en kadu et sä sit lopulta itkit
mä en kadu sitä et oon viimeinkin
vahva ja kova jääkuningatar

mä en kadu sitä et nyt, ku et enää vahdi mua
nii mä viestittelen varatuille
uskoit hyvään tahtoon ja karmaan
hölmö
”elät- elät siinä maailmassa, jonka ympärillesi rakennat”
paskat paskat paskat
mä oon nyt vapaa
oot olevinas niiiiiin hyvä ihminen

mä en kadu sitä et oon laiska hedonisti
joka ei tee koulutehtäviään
koska sä oot vielä laiskempi hedonisti!
miten vihaankaan sun kuplakylpyjä viinilasillisten kera
ku sun pitäs olla tiskaamassa sun tiskejä
sä vieläpä poltit tupakkaa sun vuokrakämpän kylppärissä
mä en todellakaan oo laiska muista piittaamaton hedonisti
sä oot
ja mä poltan nyt tupakkaa vaa sun takii

onneks ei olla enää kavereita
muuten oisin ehkä pulahtanu lämpimään kylpyyn sun kaa
ku oltiin niin hyvii parhaita ystävii
ja paettiin maailmaa yhdessä
mut ei paeta enää

enkä kadu yhtään
tukehdu suruun
enkä kadu yhtään
mä oon onnellisempi, ku vihaan sua

no okei..
sä..
mä voisin antaa anteeks
jos sä vaan
en tiiä
kaikki on pilalla : (
sä kyl ansaitset kaiken kivun mitä aiheutin sulle
ja se tekee mut onnelliseks

okei no ei
ihan
mul on ihan vitun paska fiilis
ku satutin noin kaunista ihmistä
vaik oothan sä vähän perseestä
mut se oli joskus söpöö
mut ei vittu enää vitun vittupää [sensuroitu]

ja enää ei katota yhessä bb:tä
enkä suostu tuntee tästä syyllisyyttä
koska sä pilasit kaiken

mut silti
jos sattuisitki kuolemaan huomenna
mitä joskus haluun
mut joskus pelkään
nii en tiiä
ennen sitä haluun sanoo jotain mut en osaa
toivon et sä tiiät
mitä mä tarkotan

seuraavassa elämässä saadaan molemmat anteeks
siks mä
rakastan sua
ikuisesti

joo sen haluun et tiiät
jos on paha paikka
mut en pyydä anteeks
en vittu koskaan pyydä anteeks

vitun ihmisperse
oot niin saatanan perseestä
ja pysy kaukana
ihmisperse
sun näkeminen kouraisee kylkiluiden alta enkä oo varma et miks
mut syyllisyyttä se ei oo
se ei vaa oo
se ei oo
ei
ei oo

In high school I was just a piece of shit on kuuden taiteilijan verkkoääniteos, albumi, jono äänellisiä huomioita syyllisyydestä. Teos tehtiin syksyllä 2021 ja julkaistiin 20.12.2021. Se on kuunneltavissä täällä sekä useissa suoratoistopalveluissa.


Tällä sivulla teoksen tekstit / sanoitukset / transkriptiot. Tekstien sisältöhuomiot suluissa alla.

1. Eilen -1 (ei tekstiä)
2. Se tuntu jo Turussa (kiroilu, mainintoja seks. ahdistelusta)
3. No Regrets
4. Letter from a retired scientist
5. Nuo katseet (mainintoja verestä, kuolemasta)
6. Beer Pong Bang (voimakas seksuaalinen sisältö, teemana emotionaalinen vallankäyttö)
7. Jääkuningatarta kutittelee kylkiluiden alta (kiroilu ja muu voimakas kielenkäyttö)

%d bloggaajaa tykkää tästä: